Annons
Annons

What to wear?


 

God morgon! Så sjuk dag jag hade igår, minns knappt något! Jag vaknade med en illamåendekänsla, och på eftermiddagen hade jag världens magknip och låg och vred mig i soffan av smärta. Lynn har ju feber så det är säkert samma bakterie. Men nu när jag vaknade är det poff borta. Är jag frisk nu? Var det nåt jag åt? Var det influensan eller vinterkräksjukan, fast bara light? Jag brukar ju skojskryta om min tyska mage som tål allt så det kanske bara är i mitt huvud. Jag har aldrig haft en kräksjuka i mitt liv nämligen, men sånt går ju och nu med kids på dagis och allt vet man ju inte.
Jag är iallafall glad över att jag är frisk! Ska vara försiktig och inte krama på någon, men som livet är finns det alldeles för många roliga saker att göra för att ligga i soffan med magont. Stora influencerpriset där jag är nominerad i två kategorier tex! Som jag och mamma ska gå på imorgon. Vad ska man ha på sig?

Annons

Här kommer lite inspirationsbilder alla länkar i min Pinterestmapp här) på vad jag tycker är lagom galafint just nu. 40-tal med 60-talsfrisyr är min favorit.

Så fint med vitprickiga strumpbyxor, stort tuperat hår och massamassa eyeliner. Favoritfärgerna är blått, grått, svart och creme.

Eftersom jag har ett sånt vintagesug uppenbarligen tänkte jag gå förbi ateljén och se vad som finns i gömmorna där! Inte helt wierd att ha vit spets på sig va? Eller, hehe.

Oavsett så är jag så glad att jag mår bättre! Ska fira med frukost, min frisörtid, ett nytt lyxigt underklädesset, ett möte med Ikea (som jag snart har ett stort roligt samarbete med, wiii) samt en ateljévisning. Det blir en bra onsdag, klår tisdagen säkerligen iaf!
Puss på er.

(0)
(1)
(1)
8 kommentarer | Translate
 

Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar